top of page
31 MEI 2024 - Rise Up Event- Masterclass & Netwerk - Grip op je onderneming is Rust in je hoofd.
31 MEI 2024 - Rise Up Event- Masterclass & Netwerk - Grip op je onderneming is Rust in je hoofd.

31 MEI 2024 - Rise Up Event- Masterclass & Netwerk - Grip op je onderneming is Rust in je hoofd.

Mis dit unieke business evenement niet en sluit je aan bij andere gepassioneerde ondernemers op een reis van ontdekking, groei en verbinding. Samen bouwen we aan Dit is een speciale uitnodiging om de essentie van grip op je onderneming en de rust die het met zich meebrengt te ontdekken.

Registration is Closed
See other events

Tijd en locatie

Datum en tijd worden later bepaald

The Rise, Dr Hub van Doorneweg 195, 5026 RE Tilburg, Nederland

Over het evenement

"Rise up your business - Verbinding in Ondernemerschap"

Stap in de wereld van verbinding tijdens ons aankomende business event met als thema 'Verbinden'. Laat je inspireren door boeiende sprekers die niet alleen het podium delen, maar ook de interactie aangaan met jou en de rest van de zaal. Dit evenement biedt de ideale gelegenheid om te netwerken en waardevolle connecties te maken. Gedurende de hele dag wordt je volledig verzorgd met heerlijke koffie, thee, verfrissende drankjes, smakelijke snacks en een uitgebreide lunch. Mis deze kans niet om jezelf te verbinden, te groeien en te inspireren!"

Wat kun je verwachten:

  • Lezingen van inspirerende ondernemers die een verfrissende benadering hebben. Vergeet de standaard monologen. Bij ons event gaan onze sprekers interactief met jou en de andere deelnemers aan de slag. Ze dagen je uit om na te denken en activeren je om een sterkere connectie met jezelf, anderen en je business te creëren.
  • Gelegenheid tot netwerken met gelijkgestemde ondernemers en potentiële partners.
  • Praktische tips en strategieën om je zakelijke doelen te bereiken door middel van effectieve verbindingen.

Bij "Rise up your business" geloven we dat verbinding de sleutel is tot groei, innovatie en succes in elke onderneming. We willen je inspireren en uitrusten met de kennis en tools die je nodig hebt om die verbindingen te smeden en te koesteren die je onderneming naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Mis dit unieke netwerkevenement niet en sluit je aan bij andere gepassioneerde ondernemers op een reis van ontdekking, groei en verbinding. Samen bouwen we aan een sterker zakelijk ecosysteem waarin verbinding de drijvende kracht is.

Tickets

  • Regular Ticket

    € 129,00
    Btw: +€ 27,09 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page