top of page
31 MEI 2024 - Rise Up Event- Masterclass & Netwerk
31 MEI 2024 - Rise Up Event- Masterclass & Netwerk

31 MEI 2024 - Rise Up Event- Masterclass & Netwerk

Mis dit unieke business evenement niet en sluit je aan bij andere gepassioneerde MKB ondernemers op een reis van ontdekking, groei en verbinding. Samen bouwen we aan Dit is een speciale uitnodiging om de essentie van grip op je onderneming en de rust die het met zich meebrengt te ontdekken.

Tickets Are Not on Sale
See other events

Tijd en locatie

31 mei 2024, 13:30 – 17:30

The Rise, Dr Hub van Doorneweg 195, 5026 RE Tilburg, Nederland

Over het evenement

Masterclass & Netwerk event - Grip op je onderneming is rust in je hoofd.

Mis dit unieke business evenement niet en sluit je aan bij andere gepassioneerde MKB ondernemers op een reis van ontdekking, groei en verbinding. Dit is een speciale uitnodiging om de essentie van grip op je onderneming en de rust die het met zich meebrengt te ontdekken. Als ondernemer weet je dat succes niet alleen draait om je strategieën en processen, maar ook om de onderliggende verbinding met jezelf en je netwerk.

Wat je kunt verwachten:

  • Lezingen van vooraanstaande sprekers die de nadruk leggen op sturing en strategie binnen alle levensfases van een MKB bedrijf. Door planning, persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
  • Ontvang concrete tips en strategieën om je zakelijke doelen te bereiken.
  • Gelegenheid tot netwerken met gelijkgestemde ondernemers en potentiële partners.
  • Het event is volledig verzorgd met een hapje en een drankje.

Maak de Connectie

Bij het TopValue programma geloven we dat een goede grip op je onderneming essentieel is voor zowel bedrijfsgroei als persoonlijke rust. De valkuil is dat je in de dagelijkse drukte zelden de tijd neemt om uit te zoomen en te kijken naar mogelijke verbeteringen. Veel bedrijven missen daardoor de juiste sturing. Er ontbreekt een strategie of plan voor de toekomst.

Sluit Je Aan

Deze Masterclass is er speciaal voor ambitieuze MKB ondernemers zoals jij! We streven ernaar om het beste uit je bedrijfsvoering te halen, zodat jouw onderneming klaar is voor de volgende stap, wat die ook mag zijn.

Deel dit evenement

bottom of page